Surplus Systems heeft de kennis en ervaring van BPO in logistieke producten gebruikt bij de ontwikkeling van een krattenserie. BPO begon met een 600x400x320 mm conceptontwerp. Dit is vervolgens gebruikt als basis voor het construeren van alle andere varianten. De doordachte opbouw van de CAD-bestanden resulteerde in een korte doorlooptijd.

Het ontwerpen van een nieuwe serie Euronorm kratten lijkt een flinke uitdaging omdat er al zo veel producten op de markt zijn. BPO heeft gebogen lijnen in de ribben en kolommen gebruikt, alsmede een uniek perforatiepatroon, dat in beide gevallen zowel de functionaliteit als het uiterlijk van het ontwerp ten goede komt.

Samen met Surplus Systems heeft BPO een moderne look aan de serie kunnen geven in een behoudende logistieke markt. Als toegevoegde waarde zijn de kratten flink lichter dan andere standaard Euronorm kratten, door de gerealiseerde stijfheid in de dubbelwandige hoekgeometrie.

De complete krattenserie bestaat uit drie verschillende hoogtes, twee verschillende bodemmaten en de keuze uit een geperforeerde of gesloten versie.

Momenteel kan deze krattenserie gekocht worden via www.surplussystems.eu en in de OBI-bouwmarkten (voornamelijk gevestigd in Duitsland).

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag
Soortgelijke projecten

UN-gecertificeerd vat

KlantCurTec
ProductRechthoekig vat met schuifdeksel