Bedrijfsinformatie

Al sinds 1987 is BPO hét ontwerpbureau voor technische productontwikkeling. Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, waaronder industrieel ontwerpers, mechanische experts, materiaal- en productiespecialisten en projectleiders. Met dit team bedienen wij klanten uit verschillende industrieën binnen en buiten Europa, van Mexico tot Australie.

Zoekt u een ontwerpbureau?

Heeft u een productidee dat u wilt laten ontwikkelen tot een kunststof product? Wij bieden advies in elke fase van de productontwikkeling en leveren realiseerbare ontwerpen op uw specificaties.

Wij ontwikkelen een productontwerp op basis van uw eisen en wensen. Wij zijn inzetbaar voor het schetsontwerp tot en met ondersteuning bij het opstarten van productie. We adviseren over de materiaalkeuze en technieken binnen de mogelijkheden van de beschikbare productiemethoden. We voeren het projectmanagement en bieden consultancy voor productontwikkeling.

Wij voeren de berekeningen uit op basis van de verwachte belastingen zodat uw product de test doorstaat. We doen aanbevelingen voor aanpassingen in het product zodat het voldoet aan de sterkte-eisen. We optimaliseren uw product en voeren simulaties uit, waaronder spuitgietsimulaties.

Pakhuis “de Liefde”

BPO is gevestigd in het Rijksmonument pakhuis “de Liefde”.

BPO, we know how

BPO ontwikkelt innovatieve producten in een integraal traject van idee tot detailontwerp.

Kunststof productontwikkeling is onze specialiteit. Al sinds 1987 is BPO hét ontwerpbureau voor technisch productontwerp. Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, waaronder industrieel ontwerpers, mechanische experts, materiaal- en productiespecialisten en projectleiders.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag