BPO, we know how

BPO ontwikkelt uw idee tot een functioneel en maakbaar product. We analyseren uw uitdaging en ontwikkelen efficiënte en kundige oplossingen, op totaal- en detailniveau. Daarbij nemen we u graag mee in de wereld van productie, kunststof en andere materialen, prototypes, duurzaamheid, matrijzen, normen en testen. We bieden u een volledig ontwerptraject of ondersteunen uw eigen productontwikkeling met onze kennis, ervaring en technische hulpmiddelen, zoals simulaties.

Heeft u ook een technische uitdaging?

Vanuit ons kantoor in Delft werken wij voor klanten in uiteenlopende industrieën over de hele wereld. Door BPO ontwikkelde en geoptimaliseerde producten vindt u overal: thuis, in de winkel, op straat, onder de grond, op het dak en zelfs in de lucht!

Bekijk ons portfolio voor een gevarieerde verzameling van onze afgeronde projecten.

Pakhuis ‘De Liefde’

BPO is gevestigd in het Rijksmonument pakhuis “de Liefde” in Delft. In deze inspirerende werkomgeving ontvangen wij u graag voor een kennismaking of projectbespreking.

 

BPO, we know how

Heeft u een technische uitdaging?

BPO ontwikkelt uw idee tot een functioneel en maakbaar product. We analyseren uw uitdaging en ontwikkelen efficiënte en kundige oplossingen, op totaal- en detailniveau. We bieden u een volledig ontwerptraject of ondersteunen uw eigen productontwikkeling met onze kennis, ervaring en technische hulpmiddelen, zoals simulaties.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag