ESE, Environmental Systems Expertise, heeft een nieuwe stationaire afval- en recyclingcontainer op de markt gebracht. De SEMIO is een 5 m3 semi-ondergronds afvalsysteem bestaand uit een betonnen lichaam dat vaststaat in de grond, en een mobiele UV-bestendige polyethyleencontainer, die door een vuilniswagen kan worden opgehesen.

De SEMIO is zeer geschikt voor alle omgevingen met grote afvalvolumes. Het grote vulvolume vermindert de frequentie van het legen en verlaagt de onderhoudskosten. Slechts een derde van het product bevindt zich boven straatniveau. De SEMIO met zijn nieuwe rechte design en diverse afwerkingopties kan geïntegreerd worden in verschillende openbare ruimtes.

BPO heeft bijgedragen aan de ontwikkeling en engineering, alsmede de optimalisatie van de SEMIO. De rechte vorm en brede bodemopening van het ontwerp zorgen voor een soepele doorstroming van het afval uit de container. De hoofdconstructie is gebaseerd op computersimulaties (FEM) en een lange lijst van eisen, die heeft geleid tot een reeks duurzame producten. Individuele componenten, zoals deksels, diverse inwerpopeningen en drie soorten hijssystemen zijn onderling uitwisselbaar. Dit resulteert niet alleen in klantspecifieke keuzemogelijkheden, maar ook in eenvoudig onderhoud, wat een lange productlevensduur garandeert.

ESE houdt bij het ontwikkelen van producten altijd de gehele logistieke keten en toepassing in het oog, waaronder de vereisten voor het vullen, ledigen, behandeling, gezondheid en veiligheid. SEMIO voldoet aan alle geldende Europese en nationale normen en is gecertificeerd volgens de Europese EN 13071 norm.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag
Soortgelijke projecten

UN-gecertificeerd vat

KlantCurTec
ProductRechthoekig vat met schuifdeksel