Onlangs is het nieuwe SOLYCO SOLo Solar System gelanceerd. SOLo is ontwikkeld als een elegant alternatief voor conventionele zonnepaneelsystemen. De modules passen in de dakpanrijen en zijn ook perfect voor kleine en/of versnipperde dakoppervlakken. Het systeem zorgt voor een kleine afstand tussen de modules, wat een hoge oppervlakteprestatie garandeert.

BPO heeft het nieuwe SOLo inhaaksysteem voor Solyco mede ontwikkeld. De slanke haken zijn vervaardigd uit een glas gevulde kunststof en worden onder de dakpannen geschoven om bevestigd te worden.

De haken worden aan de onderliggende daklatten bevestigd en bieden dan aan de buitenzijde van het dak een bevestigingsmogelijkheid voor de speciale, compacte glas glas zonnepanelen. SOLo is zeer snel en zonder gereedschap of railsysteem te monteren. Met het door BPO ingenieus geconstrueerde bevestigingssysteem, biedt het SOLo Solar System een standaardoplossing die te gebruiken is met dakpannen van verschillende hoogtes en diktes.

De haken vormen een samengesteld systeem op het dak, wat een ​​hoge stabiliteit bereikt bij een laag gewicht. BPO heeft FEM- en Moldflow analyses uitgevoerd om er zeker van te zijn dat het product aan de technische eisen voldoet met een zo laag mogelijk gewicht en kosten. De frameloze kristallijne SOLo zonnepaneelmodules zijn elk in drie haken opgesloten, vergrendeld en bedraad.

Meer weten over het SOLYCO SOLo systeem? Bezoek https://www.solyco-solo.com/ .

 

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag