De Koeriersdeur biedt een oplossing voor het monteren van een prefab aluminium deur of klep met (automatisch) slot in vlakke wanden van laadbakken op vrachtwagens, bestelwagens en aanhangwagens. Omdat het sluitsysteem complex is, is het idee opgevat om een slotkast te ontwikkelen waarin de diverse componenten vooraf gemonteerd kunnen worden zodat verkoop, montage en gebruik makkelijker gaan.

BPO heeft de kunststof slotkast zo ontwikkeld dat de diverse bedieningsonderdelen in een separate behuizing gemonteerd kunnen worden, waardoor assemblage van de complete unit eenvoudiger en sneller kan plaatsvinden. Middels de slotkast kunnen er meerdere configuraties samengesteld worden. Zo kan er een variant gemaakt worden met een eenvoudig mechanisch slot, maar het is ook mogelijk om de slotkast zo in te richten, dat de koeriers met een tag de deur kunnen openen.

Het openen van de deur met een tag is voor koeriers een uitkomst. De deur wordt geopend met de tag aan een polsbandje en valt na het uitnemen van de pakketten vanzelf in het slot. Op deze manier heeft de koerier de handen vrij om pakketten te dragen, heeft niemand toegang tot het laadruim tijdens het afleveren en zijn er minder handelingen nodig per bezorging.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag