BPO heeft BE O Lifestyle geholpen met de ontwikkeling van de BE O mug. Expertise in de vormgeving van features die de stapelbaarheid verbeteren hebben we mogen toepassen op het ontwerp. Ook heeft BPO een onderzoek gedaan naar de stabiliteit van gestapelde bekers en het juiste compromis tussen de vormgeving en de functie gevonden.

productiekleuren van de Be O Mug

Per 1 januari 2024 zijn kunststof wegwerpbekers op kantoor en andere locaties wettelijk verboden. De BE O mug is de ideale vervanger voor deze wegwerpbekers. De beker heeft een inhoud van 220 ml, vergelijkbaar met de meest gebruikte huidige wegwerpbekers (koffieautomaten hoeven dus niet opnieuw afgesteld te worden).

De BE O mug is een koffiebeker gemaakt van gebruikte plantaardige oliën en is 100% recyclebaar. De beker wordt geproduceerd in Nederland, dicht bij de klanten. Hierdoor heeft hij een minimale CO2-voetafdruk. De BE O mug is verkrijgbaar in vier kleuren voorzien van een natuurlijke vezel. De elegante beker is ideaal voor naast de koffieautomaat op kantoor: de beker is stapelbaar en vaatwasbestendig.

CAD modellen van de Be O Mug

Het uiteindelijke ontwerp is door BPO voorzien van alle benodigde productiedetails, zoals lossingshoeken, afrondingen, teksten en tekens. Het model is compleet met technische tekening opgeleverd, zodat direct gereedschap kon worden aangemaakt voor een zeer snelle introductie met het oog op het ingaan van de nieuwe wetgeving per 1 januari.

Om potentiële klanten alvast kennis te kunnen laten maken met het nieuwe product heeft BPO fotorealistische renders geproduceerd van de BE O mug in de beoogde productiekleuren green monstera, brown hibiscus, beige pampas en cream ficus. Ook hebben we het maken van een eerste kleine serie gefaciliteerd door middel van vacuumgieten. Hiermee kunnen de klanten van BE O Lifestyle bekers alvast uitproberen voor ze de productieversie gaan bestellen.

https://beolifestyle.com/be-o-mug/

 

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag