De Green Basics Regenton Plus is een oplossing voor iedereen die zuinig is op water voor gebruik in de tuin. Met een royale inhoud van maximaal 110 liter of 200 liter biedt deze regenton voldoende capaciteit om regenwater op te vangen en op te slaan voor wanneer het nodig is. De kunststof ton en voet moeten bestand zijn tegen een belasting van het water bij een volle regenton. Dit betekent een belasting van tot wel 200 kilogram!

FEM-analyses van de voet van de regenton

De voet van de regenton is geanalyseerd en geoptimaliseerd door BPO, zodat het product sterk genoeg is en niet bezwijkt onder de krachten die erop worden uitgeoefend. Dit moet stand houden in de meest extreme condities, zoals een volle regenton en langdurige zonbelasting zoals in warme landen. Hierdoor kan de temperatuur van een zwarte regenton oplopen tot wel zestig graden Celsius. Dit kan de stijfheid en ook de stabiliteit verminderen van een regenton die een belasting van maximaal 200 kilogram moet houden.

Dankzij deze optimalisaties kon Elho een regenton ontwerpen die lang meegaat en betrouwbaar is in gebruik. Het product is gemaakt van 100% gerecycled materiaal en geproduceerd met behulp van windenergie, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is. Bovendien is de regenton volledig recyclebaar, waardoor het aan het einde van zijn levensduur op een verantwoorde manier kan worden verwerkt.

De regenton staat op een voet om het water gemakkelijk af te kunnen tappen

Bij BPO streven we er altijd naar om ontwerpen te creëren die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit en prestaties. Door onze expertise in te zetten, hebben we ervoor gezorgd dat het zo lang mogelijk duurt voor het moment van vervangen en recyclen van de regenton is aangebroken. Dat maakt het een duurzame en efficiënte oplossing voor het opvangen en gebruiken van regenwater.

Ga naar de webpagina van de Elho green basics regenton plus voor meer informatie over het product.

 

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag