Projectleider Jan Eek stelt zich voor

Ik ben Jan en ik werk als projectmanager bij BPO. 32 jaar geleden ben ik hier gestart als eerste werknemer van het bedrijf! Mijn afstudeerrichting had destijds te maken met het rekenen aan kunststof producten en mijn afstudeerbegeleider wist dat Oscar Brocades, oprichter van BPO, iemand zocht met die kennis.

Als projectmanager houd ik me bezig met de gehele cyclus van een project: Klant contacten onderhouden, offertes maken bij aanvragen, het projectteam samenstellen en zorgen dat projecten door het team goed uitgevoerd worden. Op een typische werkdag bekijk ik meerdere technische simulaties en communiceer ik deze middels een gedetailleerd verslag met de opdrachtgever.

Na werk ga ik regelmatig tennissen of een rondje schaatsen op de schaatsbaan. Ook reed ik samen met collega’s onlangs een fietstocht door het Rotterdamse havengebied. We lunchen op kantoor wekelijks samen en als er ’s middags nog een drankje wordt gedaan ben ik daar zeker voor te vinden!

BPO, we know how

BPO ontwikkelt innovatieve producten in een integraal traject van idee tot detailontwerp.

Kunststof productontwikkeling is onze specialiteit. Al sinds 1987 is BPO hét ontwerpbureau voor technisch productontwerp. Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, waaronder industrieel ontwerpers, mechanische experts, materiaal- en productiespecialisten en projectleiders.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag