In samenwerking met Villeroy & Boch heeft BPO een jet ontwikkeld die in ongebruikte toestand vlak ligt met de badwand en daarmee praktisch onzichtbaar is.

De pop-up jet van Villeroy & Boch is een optie voor de ‘ultimate fitness’ systemen. Tot 2007 werden deze altijd gemonteerd in een gat met een flens aan de bad zijde en een moer aan de achterzijde. Op wens van Villeroy & Boch heeft BPO een jet ontwikkeld die in ongebruikte toestand vlak ligt met de badwand en daarmee praktisch onzichtbaar is. Als het systeem wordt aangezet komen de jets uit de badwand en kan de straal met de hand gericht worden over een hoek van ongeveer 270°. Door gebruik te maken van het venturi effect wordt de straal gevuld met lucht waardoor deze betere massage eigenschappen krijgt.

Het systeem is ontwikkeld voor de Quaryl baden van Villeroy &Boch. De behuizing wordt vanaf de buitenzijde over een gat gemonteerd waarna de jet vanaf de badzijde geplaatst kan worden. De jet is dus te allen tijde verwijderbaar en kan dus goed gereinigd worden, evenals het inwendige van de behuizing. Het nieuwe product heeft voor een geweldige ‘boost’ gezorgd van het aantal verkochte ‘ultimate fitness’ systemen.

Zie voor meer informatie: www.villeroy-boch.nl

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag
Soortgelijke projecten

Regenton van gerecycled materiaal

KlantElho
ProductGreen Basics Regenton Plus