De vroege dagen van BPO

Als we zeggen dat we meer dan 30 jaar ervaring hebben bij BPO, klinkt het misschien wat abstract. Het is al moeilijk om te bedenken wat er vijf jaar geleden gebeurde, laat staan 30! Als we door de archieven op kantoor gaan, vinden we soms schatten uit de vroege BPO-tijd. Om de resultaten van onze berekeningen te communiceren, gebruikten we deze kleine dia’s in een diaprojector die de statische beelden op een wit scherm projecteerde. We optimaliseerden producten nog voordat we de aanbevelingen konden delen in een digitale (PowerPoint) presentatie!

De technologie is sindsdien sterk geëvolueerd, evenals onze expertise en diensten. Ga voor meer informatie hierover naar https://bpo.nl/bedrijfsinformatie/.

BPO, we know how

Heeft u een technische uitdaging?

BPO ontwikkelt uw idee tot een functioneel en maakbaar product. We analyseren uw uitdaging en ontwikkelen efficiënte en kundige oplossingen, op totaal- en detailniveau. We bieden u een volledig ontwerptraject of ondersteunen uw eigen productontwikkeling met onze kennis, ervaring en technische hulpmiddelen, zoals simulaties.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag