De vroege dagen van BPO

Als we zeggen dat we meer dan 30 jaar ervaring hebben bij BPO, klinkt het misschien wat abstract. Het is al moeilijk om te bedenken wat er vijf jaar geleden gebeurde, laat staan 30! Als we door de archieven op kantoor gaan, vinden we soms schatten uit de vroege BPO-tijd. Om de resultaten van onze berekeningen te communiceren, gebruikten we deze kleine dia’s in een diaprojector die de statische beelden op een wit scherm projecteerde. We optimaliseerden producten nog voordat we de aanbevelingen konden delen in een digitale (PowerPoint) presentatie!

De technologie is sindsdien sterk geëvolueerd, evenals onze expertise en diensten. Ga voor meer informatie hierover naar https://bpo.nl/bedrijfsinformatie/.

BPO, we know how

BPO ontwikkelt innovatieve producten in een integraal traject van idee tot detailontwerp.

Kunststof productontwikkeling is onze specialiteit. Al sinds 1987 is BPO hét ontwerpbureau voor technisch productontwerp. Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, waaronder industrieel ontwerpers, mechanische experts, materiaal- en productiespecialisten en projectleiders.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag