De Koeriersdeur

Een project waar BPO aan heeft gewerkt, ‘de Koeriersdeur’, was onlangs te zien in een aflevering van het programma ‘How it’s done Plus’ op RTL Z. Eigenaar Jelle Bontekoe legde uit dat de deur speciaal is ontworpen voor pakket- en koeriersdiensten en kan elektronisch worden ontgrendeld met een tag. Bij het sluiten van de deur zijn er geen extra handelingen nodig om deze weer te vergrendelen. Het product biedt een gebruiksvriendelijke manier om pakketten vlot te bezorgen en het is het ideale sluitsysteem om diefstal van de lading te voorkomen.

De koeriersdeur biedt een oplossing voor het monteren van een prefab aluminium deur of klep in vlakke wanden van laadcontainers op vrachtwagens, bestelwagens en trailers. Omdat het sluitsysteem complex is, ontstond het idee om een ​​slotkast te ontwikkelen waarin de verschillende onderdelen voorgemonteerd kunnen worden om verkoop, montage en gebruik te vergemakkelijken. BPO heeft hiervoor de kunststof slotkast ontwikkeld zodat de verschillende bedieningsdelen in een aparte behuizing kunnen worden gemonteerd, waardoor de montage van de complete unit eenvoudiger en sneller gaat.

Benieuwd naar het complete videofragment van De Koeriersdeur? Bezoek de homepage https://koeriersdeur.nl/ om ‘m te bekijken.

BPO, we know how

Heeft u een technische uitdaging?

BPO ontwikkelt uw idee tot een functioneel en maakbaar product. We analyseren uw uitdaging en ontwikkelen efficiënte en kundige oplossingen, op totaal- en detailniveau. We bieden u een volledig ontwerptraject of ondersteunen uw eigen productontwikkeling met onze kennis, ervaring en technische hulpmiddelen, zoals simulaties.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag