BPO Brunchmeeting 2022

Afgelopen week organiseerde BPO een brunchbijeenkomst met het thema ‘Professioneel gebruik van gerecycled materiaal’. Het doel van deze jaarlijks geoorganiseerde bijeenkomst is om de kennis van onze partners en onszelf te delen en discussies en ideeën te stimuleren. Drie uitgenodigde sprekers gaven een presentatie met de laatste kennis uit de branche.

De eerste spreker was van DYKA Nederland en gaf uitleg over de transformatie van hun infiltratiekrat van nieuw materiaal naar een product gemaakt van gerecycled plastic. De tweede spreker van A&M Recycling BV vertelde ons over de verschillende invalshoeken van afvalinzameling en hergebruik vanuit hun kant van de kringloop. De laatste spreker van Circuform had een boeiend verhaal over het ontwikkelen van de REX design stoel met een duurzame mindset als uitgangspunt.

Na de presentaties was er tijd om te netwerken onder het genot van heerlijke Italiaanse broodjes. We waren blij met het enthousiasme van de deelnemers en kijken terug op een geslaagd evenement!

BPO, we know how

Heeft u een technische uitdaging?

BPO ontwikkelt uw idee tot een functioneel en maakbaar product. We analyseren uw uitdaging en ontwikkelen efficiënte en kundige oplossingen, op totaal- en detailniveau. We bieden u een volledig ontwerptraject of ondersteunen uw eigen productontwikkeling met onze kennis, ervaring en technische hulpmiddelen, zoals simulaties.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag