Beamler Prototyping

BPO gebruikt Beamler om prototypes van plastic producten te maken met behulp van 3D-printtechnologie. Beamler helpt onze ingenieurs bij het vinden van het best geschikte materiaal voor hun 3D-printprojecten. De uitgebreide up-to-date database van 3D-printmaterialen van Beamler biedt de tools om mechanische, chemische en elektrische eigenschappen van alle 3D-printmaterialen die momenteel op de markt zijn te vergelijken.

Door middel van hun geautomatiseerde offerteservice krijgen onze engineers snel inzicht in de printkosten van hun onderdelen. Beamler is een online platform voor additive manufacturing dat bedrijven toegang geeft tot een wereldwijd netwerk van 3D-printdiensten. Beamler is gespecialiseerd in speciale materialen en hoogwaardige polymeren. Het bedrijf is opgericht in 2016 en is gevestigd in Nederland.

Bezoek https://beamler.com voor meer informatie.

BPO, we know how

Heeft u een technische uitdaging?

BPO ontwikkelt uw idee tot een functioneel en maakbaar product. We analyseren uw uitdaging en ontwikkelen efficiënte en kundige oplossingen, op totaal- en detailniveau. We bieden u een volledig ontwerptraject of ondersteunen uw eigen productontwikkeling met onze kennis, ervaring en technische hulpmiddelen, zoals simulaties.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag