Werken bij BPO

BPO is al ruim 30 jaar hét bureau voor technische productontwikkeling en optimalisatie voor een zeer breed scala aan producten en klanten. Dit varieert van producten uit één stuk zoals zwaarbelaste technische onderdelen tot complexe, samengestelde producten zoals behuizingen of een bureaustoel.

Als ingenieur bij BPO sta je garant voor innovatief ontwerp, deskundig advies en verrassende optimalisaties voor technisch complexe vraagstukken. Met behulp van geavanceerde software voeren we zeer uiteenlopende simulaties zoals FEM-analyses, spuitgietsimulaties en koelinganalyses uit. Aan de hand van de resultaten hieruit creëren we een geoptimaliseerd productontwerp, wat klaar is voor productie.

Het team

BPO heeft een team van ongeveer 20 collega’s, die de sfeer binnen het bedrijf als toegewijd, professioneel, informeel en vertrouwd ervaren. Een typische maandag op kantoor begint met het mechanische geluid van de koffiebonenmaler, waarna de rust wederkeert om het afgelopen weekend door te kunnen nemen. Kort daarna zijn er meetings van verschillende teams en worden de taken voor de komende week ingedeeld. De rest van de week wordt er zowel vanuit huis als op kantoor met tussentijds overleg gewerkt aan lopende projecten.

Veel van onze ingenieurs zijn hun carrière bij BPO direct na hun afstuderen begonnen en kwamen daarmee in een warm bad terecht. Je draait vanaf dag één mee met projecten en krijgt de tijd om je plek te vinden. Heb je een vraag? Daar hoef je door de korte lijntjes binnen het bedrijf niet lang mee te zitten. Om de sfeer erin te houden organiseren we naast de vrijmibo regelmatig een uitje of etentje naast het werk.

Reviews van collega’s

BPO, we know how

Heeft u een technische uitdaging?

BPO ontwikkelt uw idee tot een functioneel en maakbaar product. We analyseren uw uitdaging en ontwikkelen efficiënte en kundige oplossingen, op totaal- en detailniveau. We bieden u een volledig ontwerptraject of ondersteunen uw eigen productontwikkeling met onze kennis, ervaring en technische hulpmiddelen, zoals simulaties.

Opdrachtgevers

Onze klanten zijn grote internationale merken in verschillende industrieën, maar ook producenten, matrijsbouwers, startups en uitvinders schakelen BPO in voor een compleet ontwikkeltraject of kortlopende opdrachten zoals berekeningen, simulaties en advies.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag