Nieuwe collega FEM-engineer Rembrandt

Ontmoet onze nieuwe collega Rembrandt! Rembrandt is net afgestudeerd van zijn bachelor Werktuigbouwkunde aan de TU Delft. Momenteel volgt hij ons introductietraject voor FEM-engineers:

‘Ik vind het leuk om nieuwe technische vaardigheden en inzichten te leren aan de hand van nieuwe software, die uitdaging is erg leuk. Daarnaast is het erg interessant om werktuigbouwkunde op een (voor mij) nieuwe manier toe te passen aan de hand van FEM-simulaties. Verder heb ik het erg naar mijn zin bij BPO, ik word goed geholpen met de dingen die ik nog niet snap, er hangt een gezellige sfeer en ik kan niet wachten om met projecten te mogen beginnen!’

BPO, we know how

Heeft u een technische uitdaging?

BPO ontwikkelt uw idee tot een functioneel en maakbaar product. We analyseren uw uitdaging en ontwikkelen efficiënte en kundige oplossingen, op totaal- en detailniveau. We bieden u een volledig ontwerptraject of ondersteunen uw eigen productontwikkeling met onze kennis, ervaring en technische hulpmiddelen, zoals simulaties.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag