Girls, girls, girls!

Girls, girls, girls!

Afgelopen week zijn twaalf jonge dames van groep 8 van basisschool de Triangel uit Delfgauw op bezoek geweest bij BPO in het kader van Girlsday 2019.

De dag is een initiatief van VHTO en heeft als doel meisjes op jonge leeftijd kennis te laten maken met bètastudies en techniek.

De meisjes zijn welkom geheten door onze vrouwelijke ingenieurs met een uitgebreide introductie over BPO. De BPO’ers vertelden over hun eigen loopbaan, de studie die ze hebben gevolgd en hun werkzaamheden als engineer bij BPO. Aansluitend was er een rondleiding bij BPO; waarbij vooral de 3D-printers in de smaak vielen.

Als opdracht hebben de meiden onder begeleiding een stoel ontworpen en daar zijn erg leuke sprankelende ideeën uit ontstaan.

Wellicht dat in het komend decennium de leerlingen ontwerpend Nederland gaan ondersteunen met hun technische en creatieve vaardigheden!

BPO, we know how

BPO ontwikkelt innovatieve producten in een integraal traject van idee tot detailontwerp.

Kunststof productontwikkeling is onze specialiteit. Al sinds 1987 is BPO hét ontwerpbureau voor technisch productontwerp. Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, waaronder industrieel ontwerpers, mechanische experts, materiaal- en productiespecialisten en projectleiders.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag