FEM-structural engineer Geert vertelt over werken bij BPO

Ik ben Geert Blokland en werk als FEM/structural engineer bij BPO. Momenteel ben ik bijna een jaar in dienst en heb het erg naar mijn zin. Na de opleiding TU werktuigbouwkunde ben ik aan de slag gegaan bij BPO. Via een vacature op LinkedIn ben ik bij BPO terecht gekomen. De projecten op de website zagen er relevant voor dagelijks gebruik en ambiteus uit.

Als FEM/structural engineer houd je je voornamelijk bezig met het ontwerpen en optimaliseren van producten middels eindige elementen berekeningen. Het is een gevarieerde en uitdagende functie waarin je veel mechanica en materiaal kennis kan toepassen binnen de projecten.

We zijn een jong team van collega’s en er hangt een informele sfeer op de werkvloer. Naast het werk is er veel ruimte voor ontspanning. We gaan geregeld met elkaar op pad voor een borrel, middagje karten of lasergamen.

Je krijgt de mogelijkheid binnen BPO om jezelf verder te ontwikkelen. De eerste periode leer je veel van collega’s en daarnaast zijn jouw ideeën voor verbetering altijd welkom!

BPO, we know how

Heeft u een technische uitdaging?

BPO ontwikkelt uw idee tot een functioneel en maakbaar product. We analyseren uw uitdaging en ontwikkelen efficiënte en kundige oplossingen, op totaal- en detailniveau. We bieden u een volledig ontwerptraject of ondersteunen uw eigen productontwikkeling met onze kennis, ervaring en technische hulpmiddelen, zoals simulaties.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag