BPO zoekt Project Engineer (m/v, fulltime)

BPO zoekt:

Project Engineer (m/v) Productoptimalisatie (fulltime)

Als FEM Engineer ondersteun je je collega’s in projecten van onze klanten bij vraagstukken met betrekking tot het functionele gedrag van de producten en structuren om een optimaal technisch ontwerp te realiseren Je doet dit binnen een breed scala van producten, waaronder consumer, packaging, industrial, logistics, automotive en overige producten. De focus ligt op het doorrekenen van een ontwerp, zowel met behulp van handmatige berekeningen als FEM analyses.

Klik hier voor meer informatie.

Project Engineer (m/v) Productontwikkeling (fulltime)

Als Project Engineer ontwikkel je samen met je collega’s een verscheidenheid aan producten voor onze klanten. Projecten variëren van de realisatie van een geheel product binnen de gestelde randvoorwaarden (onder andere tijd, budget en kwaliteit), tot het oplossen van kleine ontwerpvraagstukken. Onze producten vallen binnen een brede range, waaronder consumer, packaging, industrial, logistics en automotive.

Klik hier voor meer informatie.

BPO, we know how

BPO ontwikkelt innovatieve producten in een integraal traject van idee tot detailontwerp.

Kunststof productontwikkeling is onze specialiteit. Al sinds 1987 is BPO hét ontwerpbureau voor technisch productontwerp. Ons team bestaat uit enthousiaste en toegewijde medewerkers, waaronder industrieel ontwerpers, mechanische experts, materiaal- en productiespecialisten en projectleiders.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag