BPO op Kunststoffen 2016

BPO op Kunststoffen 2016

Op 28 -29 september vindt in Veldhoven wederom de Kunststoffenbeurs plaats. De Kunststoffenbeurs is een vakbeurs voor professionals in de kunststofindustrie. BPO is te vinden op standnummer 129.

U bent van harte uitgenodigd om bij onze stand de nieuwe, ecologische grafkist van Onora in real life te bewonderen. Daarnaast tonen wij op onze stand, onder andere, de door BPO ontwikkelde “BauderSOLAR UK FD”, een kunststof draagconstructie voor bevestiging van PV- modules op platte daken.

Donderdagmiddag 29 september zal Oscar Brocades Zaalberg, managing director BPO, in de Baroniezaal een lezing geven met als onderwerp: “Ontwerpen voor OEM-er of MKB, kenmerken en verschillen”.

Meer informatie over de Kunststoffenbeurs is te vinden via: www.kunststoffenbeurs.nl

BPO, we know how

Heeft u een technische uitdaging?

BPO ontwikkelt uw idee tot een functioneel en maakbaar product. We analyseren uw uitdaging en ontwikkelen efficiënte en kundige oplossingen, op totaal- en detailniveau. We bieden u een volledig ontwerptraject of ondersteunen uw eigen productontwikkeling met onze kennis, ervaring en technische hulpmiddelen, zoals simulaties.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag