Nieuwe collega Coen

Onze collega Coen is onlangs het team komen versterken bij BPO! Hij gaat werken binnen ons productontwikkelingsteam. Een introductie:

‘Na mijn studie Industrieel Product Ontwerpen heb ik ervaring opgedaan op het gebied van werktuigbouwkunde. Ik vind ’t het leukst om complexe engineeringstaken op te lossen, wat perfect past bij mijn nieuwe functie als project engineer bij BPO. De professionele en open sfeer bij BPO bevalt me ook goed. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van het team en om samen mooie producten te creëren!’

 

BPO, we know how

Heeft u een technische uitdaging?

BPO ontwikkelt uw idee tot een functioneel en maakbaar product. We analyseren uw uitdaging en ontwikkelen efficiënte en kundige oplossingen, op totaal- en detailniveau. We bieden u een volledig ontwerptraject of ondersteunen uw eigen productontwikkeling met onze kennis, ervaring en technische hulpmiddelen, zoals simulaties.

Wat je ook nodig hebt, we zijn hier om te helpen

Heeft u een vraag?

Stel een vraag